vineri, 1 august 2014

Sucul de sfecla rosie cu morcov si mar

Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roșie, un morcov și un măr, toate crude. Se spală bine, se taie cubulețe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puțină apă plată și sucul se bea imediat.

Acest suc va ajuta în următoarele afecțiuni:


  1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase.
  2. Preveni bolile de ficat, rinichi, pancreas și poate vindeca ulcerul.
  3. Întărește plămânii, previne atacurile de cord și tensiunea arterială ridicată.
  4. Întărește sistemului imunitar.
  5. Benefic pentru vedere, tratează ochii roșii, obosiți și uscați.
  6. Ajută la diminuarea durerilor musculare.
  7. Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, tratează constipația. Tratează acneea și înfrumusețează pielea.
  8. Elimină respirația urât mirositoare, datorată indigestiei sau infecțiilor în gât.
  9. Diminuează durerile de orice fel.
  10. Vindecă febra fânului (rinita alergică).

Alte beneficii:


  • Nu există absolut niciun efect secundar
  • Extrem de hrănitoare și ușor de absorbit
  • Foarte eficientă în cazul în care vrei să pierzi în greutate
  • Vei observa că sistemul tău imunitar va fi îmbunătățit după doar 2 săptămâni

Cât și când se bea?


Din cele 3 alimente + apă trebuie să obții aprox. 250 ml. de suc (o porție).



Merele si morcovii sunt printre ingredintele preferate de catre consumatorii de sucuri naturale, dar si de catre mamicile care au grija sa le dea celor mici tot ce este mai bun. Ce-ar fi daca ti-am spune ca banalul amestec de suc de mere, morcov si sfecla rosie este, de fapt, o bautura miraculoasa? 


In primul rand, trebuie sa stii ca mixul minune a fost descoperit de medicii chinezi, in incercarea de a ameliora simptomele unei boli fatale - cancerul pulmonar. 

Daca vrei ca toata familia ta sa beneficieze de proprietatile acestei bauturi, poti multiplica de cate ori este necesar cantitatile in care folosesti ingredientele. De asemenea, pentru un gust ma intens, adauga sucul de la o lamaie stoarsa. Evita orice indulcitor, indiferent de natura lui: zahar, zaharina sau stevie. 
 
Motivul pentru care aceasta combinatie de fructe si legume face minuni il reprezinta substantele continute de aceste alimente vii. Merele sunt bogate in vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, K, in zinc, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu, sodiu si mangan. Toate acestea te vor feri de afectiuni precum anemie, boli cardiovasculare si diabet zaharat. 

In ceea ce priveste morcovii, acestia contin vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K, precum si potasiu, calciu, fosfor, magneziu si seleniu. Nu uita nici de efectul benefic al morcovilor asupra starii de sanatate a ochilor. 

Nu in ultimul rand, sfecla rosie reprezinta o sursa de vitamine cum ar fi A, C, complexul de B-uri, precum si o sursa de potasiu, fier, magneziu, cupru si antioxidanti. Asadar, daca vrei sa te mentii tanara si in putere, introdu in meniul tau si aceasta leguma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu