joi, 25 aprilie 2013

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine..


Iubeste-te pe tine in primul rand! Iubeste-i pe cei de langa tine! Iubeste viata! Respiratia! Aerul! Natura! Culorile! Mirosurile! Simte si apreciazatotul!

Iubeste ceea ce faci pentru ca oamenii care fac totul din iubire si radiaza oenergie pozitiva! Nu uita ceea ceemani... aceea atragi!


Fa din viata ta o viata cu senssi viata iti va da sens!

Sa oferim ceea ce avem! Saactionam proportional cu priceperea noastra! Sa nu ne incarcam cu mai multdecat putem duce ca atunci ne prea ingreunam! Sa oferim celorlati ceea ce avem deja! Cu catoferi mai mult, cu atat primesti mai mult!

Si nu uita ca nimeni nu lupta cunimeni, decat cu sine insusi! Cand te vei invinge pe tine, vei invinge lumea! Cand te vei iubi pe tine, vei iubi lumea! Cacitotul incepe si se termina cu tine!

Fii asemenea unui copil carecrede ca e capabil de orice, are curaj si nu se teme, e plin de curiozitate sideschis sa perceapa lucruri noi, crede in propria putere si e plin de credinta,nu se gandeste la trecut sau nu isi face griji pentru viitor, se bucura delucruri simple, apreciaza viata si o savureaza... fii un copil!

Fa ceea ce iti face placere si teincarca cu energie pozitiva, respecta-te pe tine insuti si respecta-tidorintele. Dorintele suntem noi care ne chemam persoana care vrem sa devenimpentru a ne reintregi! Prin dorinte ne cautam pe noi! Prin dorinte cautamfericirea, implinirea, bucuria! Dar toate astea sunt in noi! Deci noi ne cautampe noi! Dorintele te duc acolo unde trebuie sa fii, ca sa fii cine esti tu cuadevarat!

Dumnezeu (Universul sau Totul,cum vrei sa-i spui) ne iubeste cand iubim. Dumnezeu e inima, e iubirea! Iarcand iubim si ne deschidem bratele... primim! Sa primim si sa imbratisam tot ceviata ne ofera! Totul!


✿‿✿



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu